Čakovečki mlinovi dali najbolju ponudu za Pekarne Grosuplje

Bez autora
Feb 10 2015

Čakovečki mlinovi predali su najbolju ponudu za preuzimanje Pekarne Grosuplje. Rasplet prodaje Pekarne Grosuplje vrlo je važan u kontekstu prodaje većinskog udjela u Žitu. Naime, o preuzimanju pekare u vlasništvu Mercatora ovisi i visina ponude za Žito. Osim Čakovečkih mlinova, za Žito je zainteresiran i Don Don. Zanimljivo je da su nejasnoće oko Pekarne Grosuplje odvratile francuski Ardian Investment od preuzimanja Žita. Pekarna Grosuplje važna je u kontekstu moguće konsolidacije pekarskog biznisa u cijeloj regiji.

Čakovečki mlinovi dali najbolju ponudu za Pekarne GrosupljeČakovečki mlinovi, kažu neslužbeni izvori Dela, predali su najbolju ponudu za preuzimanje Pekarne Grosuplje.

Rasplet prodaje Pekarne Grosuplje vrlo je važan u kontekstu prodaje većinskog udjela u Žitu. Naime, o preuzimanju pekare u vlasništvu Mercatora ovisi i visina ponude za Žito.

Osim Čakovečkih mlinova, za Žito je zainteresiran i Don Don.

Zanimljivo je da su nejasnoće oko Pekarne Grosuplje odvratile francuski Ardian Investment od preuzimanja Žita. Pekarna Grosuplje važna je u kontekstu moguće konsolidacije pekarskog biznisa u cijeloj regiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik